luni, 27 februarie 2012

De maine va puteti achizitiona „Cercul Secret” impreuna cu revista BravoAșteptarea a luat sfârșit!De mâine puteți cumpăra primul volum din seria „Cercul Secret” la doar 10,99 lei!Eu zic că este un preț destul de convenabil având în vedere că seria a devenit destul de populară datorită serialului.Sper să nu fac la fel ca și cu seria Jurnalele Vampirilor din care m-am ales doar cu prima carte ,pe care o citisem deja.Ei bine,nu este chiar vina mea că vremea a fost atât de minunată în ultimele săptămâni,chiar dacă magazinul de ziare este peste drum de mine...
Pentru cei care încă nu știu cu ce se mănâncă această serie mai jos aveți prefața lor,poate vă captivează și pe voi.

RITUALUL
PUTEREA CERCULUI A ADEMENIT-O ACASA...
Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta.
Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!
O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor L.J. SMITH.


CAPTIVA
Lupta dintre bine si rau continua!
Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o.
Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.
Va supravietui Cercul secret?
Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?


PUTEREA
Cassie isi descopera puterea si trebuie sa-si dovedeasca loialitatea...
Dupa intamplarile captivante prin care trece in primele doua carti, Cassie ajunge sa fie membra deplina a celui mai fascinant club posibil. Ea intelege ca puterea are un pret - si este unul mai mare decat si-ar fi imaginat.
Aflata la mijloc, intre dorintele diferite ale celor doua conducatoare ale Cercului Secret, Cassie trebuie sa-si continue lupta. De asemenea, ea are de ales intre a-si folosi puterile supranaturale ca sa le salveze viata celor din jurul ei si a-si concentra energia ca sa-l pastreze pentru ea pe Adam, lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.
Va fi suficient de curajoasa ca sa abata pericolele ce planeaza asupra sabatului? Sau va cadea si ea prada intunericului?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu